Bekijk onze specialismes.

Bij Digital Made Easy zijn we gepassioneerd door alles wat met digitale marketing te maken heeft. We geloven dat de juiste strategie en de juiste mix van marketingdiensten jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Met een team van ervaren professionals bieden we een breed scala aan specialismes om jouw online aanwezigheid te versterken en je te helpen bij het behalen van meetbaar succes.

Strategisch Advies.

Wij helpen jou om je idee uit te werken naar werkelijkheid. Met een goede strategie zorgen we ervoor dat we jouw ideale klant gaan bereiken, zodat we verder kunnen groeien dan voor mogelijk werd gehouden.

Google Advertising.

Van idee naar resultaat; Met Google Advertising bereiken we jouw ideale klant. Jouw webwinkel of bedrijf staat strategisch goed ingericht. Als Google Partner helpen wij met het opzetten, beheren en optimaliseren van jouw Google campagnes.

Social Media Advertising.

Van idee naar resultaat; Met Social Media Advertising bereiken we een nieuwe doelgroep. Met de juiste content gaan we aan de slag. Wij helpen met het opzetten, beheren en optimaliseren van jouw Social Media campagnes.

Conversie Optimalisatie (CRO).

Jouw webwinkel staat, maar wist je dat het grootste deel van jouw bezoekers geen aankoop voltooit? Met optimalisatie gaan we ervoor zorgen dat jouw website aan de eisen van jouw klant voldoet, zodat ze gemakkelijk door jouw website kunnen navigeren.

Klaar voor de start?

Onze online marketing specialisten kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Daarnaast maken we een gratis analyse voor jouw bedrijf. Zo weten we zeker dat we kansen optimaal gaan benutten voor een zo hoog mogelijk rendement.

Online marketing uitbesteden?

Neem contact op met onze Ads-specialist Sven.

Ontdek hoe je meer behaalt met online marketing.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”

Online marketing uitbesteden?

Neem contact op met onze marketing-specialist Oktay.

Ontdek hoe je meer behaalt met online marketing.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”