👋🏽 Hi! Wij maken

Google Ads campagnes die presteren.

Google advertenties inzetten om meer websitebezoekers, leads of verkopen te genereren? Dat kunnen wij als de beste. Door ons partnership met Google zijn wij als eerste op de hoogte van updates èn ben je zeker dat onze specialisten zich thuisvoelen in het vak. Meer weten? Kom eens langs bij een van onze kantoren in Weert of Utrecht.

02/ Dit vinden wij belangrijk

Hierom passen wij bij jou.

Bij Digital Made Easy houden we niet van contracten. Wij geloven in een langdurige samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en resultaat. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten. Passen we toch niet bij elkaar? Dan zijn onze pakketten maandelijks opzegbaar.

Wij doen er álles aan om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom hebben we geen limiet op het aantal campagnes binnen jouw account in tegenstelling tot veel andere online marketing bureau’s

We kijken uitgebreid naar de historische data in jouw advertentieaccount. Hieruit kunnen we veel leren én een passend advies uitbrengen.

Wij werken dagelijks aan jouw campagnes om voor de beste resultaten te zorgen

Marketeers die gouden bergen beloven kennen we ondertussen wel. Zien wij geen potentie? Dan zijn we daar eerlijk in. 

Periodiek kijken we samen naar jouw accounts en bespreken we het behaalde resultaat. We kijken proactief naar de mogelijkheden om op te schalen of uit te breiden.

Wij zijn Google Certified Partner, dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van Google voor onze klanten.

We hebben de kennis in huis om van jouw account een succes te maken. Dit doen we met geavanceerde strategieën, goede biedstrategieën en scherpe targeting.

Tijdens een samenwerking heb je contact met één vaste specialist die de ins & outs van jouw bedrijf leert kennen. Op die manier voelt het alsof je een marketeer in dienst hebt.

Onze specialisten investeren veel tijd in het up-to-date houden van hun vakinhoudelijke kennis. 

Om te optimaliseren, heb je resultaten nodig. Het is van belang dat deze resultaten worden gemeten. Onze developer maakt al onze inspanningen meetbaar. Zo weet je precies hoeveel leads of verkopen onze campagnes opleveren.

Wij zijn opgegroeid met het internet. We zijn dus bekend met de eindeloze mogelijkheden. En we kunnen er nog wat jaartjes tegenaan! 😉

Brand partners

Sinds 2018 hebben wij met meer dan 100 e-commerce merken projecten gedraaid. Digital Made Easy kent iedere niche. Samen boosten we het groeiproces van jouw merk. Ontdek zelf of wij aan de eisen voldoen die jij in een brand partner zoekt.

08/ Contact.

Grip krijgen op je online marketing?

Klaar om jouw project te starten? Laten we je ideeën bespreken om te kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.