Groeien met
Google Shopping Ads

Google Shopping inzetten voor de groei van jouw webshop? Laat ons een gratis en vrijblijvende analyse maken om te bekijken of adverteren via Google Shopping iets voor jouw webshop is.

Ontvang jouw Google Shopping analyse

Ontdek of Google Shopping iets voor jouw bedrijf is.

Dit betekent samenwerken met ons.

Waarom Google Shopping?

Google Shopping Ads is een krachtig online advertentieplatform waarmee je jouw producten en diensten kunt promoten op Google en andere websites binnen het Google-netwerk. Het stelt je in staat om visueel aantrekkelijke productadvertenties te tonen aan mensen die actief op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. En het mooie is dat je alleen betaalt wanneer iemand op jouw advertentie klikt, waardoor je kosten beheersbaar blijven terwijl je jouw bedrijf promoot en meer klanten bereikt. Met Google Shopping Ads kun je ook jouw advertenties aanpassen aan de doelgroep en jouw budget, zodat je het maximale uit jouw campagne kunt halen.

Google Ads uitbesteden

Hoe gaan we
Google Shopping inzetten?

Bij het inzetten van Google Shopping Ads, koppelen we jouw producten aan het Google Ads-platform via het Merchant Center. Hierdoor kunnen we jouw producten effectief adverteren binnen Google. We zorgen ervoor dat jouw productfeeds geoptimaliseerd zijn met relevante informatie, afbeeldingen en prijzen. Onze experts richten specifieke Google Shopping-campagnes in om jouw producten aan relevante zoekers te tonen. We targeten jouw ideale klanten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Met voortdurende monitoring en optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw Google Shopping Ads de beste resultaten behalen voor jouw bedrijf.

Dit kunnen we voor je betekenen.

Dit kan je van ons verwachten.

Zoekwoord onderzoek

Een Google Ads-campagne begint met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. We maken een uitgebreide analyse van relevante zoekwoorden waarop we advertenties kunnen vertonen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

1

Account inrichting

Heb je nog nooit geadverteerd via Google? Dan richten we het account voor je in. Dit doen we zo optimaal mogelijk. Heb je wel al een Google Ads account? Dan kijken we deze grondig na en optimaliseren we waar mogelijk.

2

Conversie tracking

We willen natuurlijk wel weten wat onze inspanningen opleveren. We zorgen er daarom voor dat Google Analytics optimaal is ingericht en dat we de Google Ads-tag in jouw website zetten. Op die manier hebben we allebei een duidelijk overzicht van de resultaten.

3

Website optimalisatie

Zo. Bezoeker is op de website, verkopen maar! Zo werkt het helaas niet… Om onze campagnes zo optimaal mogelijk te benutten zorgen we ervoor dat de website conversiegericht is. Zo landen bezoekers op een website waar ze blij van worden! 

4

Inrichten Ads & automation

Op basis van de eerder gemaakte strategie gaan we aan de slag met de advertenties. Teksten worden geschreven door onze copywriter, en de inrichting gebeurt door een doorgewinterde expert. Niet door een stagiaire (hallo concurrent 👋🏼). 

Daarnaast zijn wij Google Certified Partner.

5

Optimaliseren & rapporteren

De advertenties staan klaar en draaien, maar ons werk zit er nog niet op. We maken gebruik van de data uit de advertenties om slimme keuzes te maken en alles te optimaliseren voor zoveel mogelijk resultaat. Daarnaast krijg je maandelijks een overzicht van ons hoe de campagnes draaien. Wel zo handig.

6

Deze bedrijven gingen je voor.

We werken graag met bedrijven die dezelfde drijfveer als ons hebben; groei. Herken jij jouw bedrijf hierin? Wellicht zijn we een match. We maken graag kennis met jou èn je bedrijf.

Google Shopping uitbesteden?

Neem contact op met onze Ads-specialist Sven.

Ontdek hoe je meer sales behaalt met Google Shopping.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”