Groeien met
Business Consultancy

Business Consultancy inzetten voor de groei van jouw bedrijf? Laat ons een gratis en vrijblijvende analyse maken om te bekijken of Business Consultancy ook iets voor jouw bedrijf is.

Ontvang jouw Business Consultancy analyse

Ontdek of Business Consultancy iets voor jouw bedrijf is.

Groeien met
Google Ads

Google Ads inzetten voor de groei van jouw bedrijf? Laat ons een gratis en vrijblijvende analyse maken om te bekijken of Google Ads ook iets voor jouw bedrijf is.

Ontvang jouw Google Ads analyse

Ontdek of Google Ads iets voor jouw bedrijf is.

Dit betekent samenwerken met ons.

Dit betekent samenwerken met ons.

Waarom Business Consultancy ?

Business Consultancy, ook wel bedrijfsadvies genoemd, is een strategie om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen door middel van deskundig advies en begeleiding. Met Business Consultancy haal je de expertise in huis die jouw bedrijf nodig heeft om uitdagingen te overwinnen, nieuwe kansen te benutten en duurzame groei te realiseren. Het is een investering die zichzelf terugverdient door verbeterde bedrijfsprestaties en succesvolle besluitvorming.

Waarom Google Ads ?

Google Ads is een online advertentieplatform waarmee u uw producten en diensten kunt promoten op Google en andere websites die deel uitmaken van het Google-netwerk. Met Google Ads kunt u gerichte advertenties weergeven aan mensen die op zoek zijn naar wat u aanbiedt, en u betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt. Dit maakt het een kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten en meer klanten te bereiken. Bovendien kunt u met Google Ads uw advertenties aanpassen aan uw doelgroep en uw budget beheren om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw campagne haalt.

Google Ads uitbesteden

Hoe gaan we Business Consultancy inzetten?

Succesvolle Business Consultancy strategieën beginnen met een grondige analyse van jouw organisatie. We kijken naar jouw doelstellingen en zorgen ervoor dat onze adviezen daar perfect op aansluiten. Of het nu gaat om operationele optimalisatie, marktexpansie, innovatie, of organisatiestructuur, onze experts weten wat het beste bij jouw bedrijf past.

Hoe gaan we Google Ads inzetten?

Succesvolle Google Ads campagnes beginnen met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We kijken hierbij welke zoektermen passend zijn voor ons doel. Ook kijken we welke zoekwoorden we juist niet willen triggeren. Daarnaast kunnen we jouw ideale klant op verschillende manieren bereiken. Doen we dit via Search Ads, of via een Shopping of Display campagne? Onze experts weten wat het beste bij jouw doel past.

Dit kunnen we voor je betekenen.

Dit kunnen we voor je betekenen.

Dit kan je van ons verwachten.

Dit kan je van ons verwachten.

Strategisch advies

Een goede groei begint met een solide strategie. We bieden strategisch advies dat naadloos aansluit op jouw bedrijfsdoelen en visie.

1

Operationele optimalisatie

Efficiëntie en effectiviteit zijn essentieel voor groei. We optimaliseren jouw bedrijfsprocessen en zorgen voor een gestroomlijnde operatie.

2

Zoekwoord onderzoek

Een Google Ads-campagne begint met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. We maken een uitgebreide analyse van relevante zoekwoorden waarop we advertenties kunnen vertonen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

1

Account inrichting

Heb je nog nooit geadverteerd via Google? Dan richten we het account voor je in. Dit doen we zo optimaal mogelijk. Heb je wel al een Google Ads account? Dan kijken we deze grondig na en optimaliseren we waar mogelijk.

2

Marktexpansie

Kansen zien en benutten is cruciaal in een competitieve markt. We helpen jouw bedrijf te groeien door nieuwe markten te verkennen en te betreden.

3

Innovatie en vernieuwing

Blijf relevant en onderscheidend door continu te innoveren. We stimuleren creativiteit en helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

4

Conversie tracking

We willen natuurlijk wel weten wat onze inspanningen opleveren. We zorgen er daarom voor dat Google Analytics optimaal is ingericht en dat we de Google Ads-tag in jouw website zetten. Op die manier hebben we allebei een duidelijk overzicht van de resultaten.

3

Website optimalisatie

Zo. Bezoeker is op de website, verkopen maar! Zo werkt het helaas niet… Om onze campagnes zo optimaal mogelijk te benutten zorgen we ervoor dat de website conversiegericht is. Zo landen bezoekers op een website waar ze blij van worden! 

4

Resultaatgericht

Ons werk gaat verder dan alleen advies geven. We implementeren en monitoren de strategieën en sturen bij waar nodig. Je ontvangt regelmatig rapportages van de voortgang en behaalde resultaten.

5

Inrichten Ads & automation

Op basis van de eerder gemaakte strategie gaan we aan de slag met de advertenties. Teksten worden geschreven door onze copywriter, en de inrichting gebeurt door een doorgewinterde expert. Niet door een stagiaire (hallo concurrent 👋🏼). 

Daarnaast zijn wij Google Certified Partner.

5

Optimaliseren & rapporteren

De advertenties staan klaar en draaien, maar ons werk zit er nog niet op. We maken gebruik van de data uit de advertenties om slimme keuzes te maken en alles te optimaliseren voor zoveel mogelijk resultaat. Daarnaast krijg je maandelijks een overzicht van ons hoe de campagnes draaien. Wel zo handig.

6

Deze bedrijven gingen je voor.

We werken graag met bedrijven die dezelfde drijfveer als ons hebben; groei. Herken jij jouw bedrijf hierin? Wellicht zijn we een match. We maken graag kennis met jou èn je bedrijf.

Deze bedrijven gingen je voor.

We werken graag met bedrijven die dezelfde drijfveer als ons hebben; groei. Herken jij jouw bedrijf hierin? Wellicht zijn we een match. We maken graag kennis met jou èn je bedrijf.

Business Consultancy uitbesteden?

Neem contact op met onze Business Consultant Oktay.

Ontdek hoe je meer behaalt met Business Consultancy.

“Ik analyseer jouw website, bedrijfssituatie en de concurrentie voor een heldere analyse.”

Business Consultancy uitbesteden?

Neem contact op met onze Ads-specialist Sven.

Ontdek hoe je meer behaalt met Google Ads.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”