300 extra reserveringen voor City Spa Arnhem met Google Ads (SEA).

Digital Made Easy heeft City Spa Arnhem geholpen om online groei te behalen met Google Ads. We hebben met onze samenwerking het aantal reserveringen structureel verhoogd door gevonden te worden op de juiste zoektermen op de juiste momenten

Bekijk de website van City Spa Arnhem 

Zo hebben we gezorgd voor online groei

Groeistrategie uitdenken

We starten met een grondig zoekwoordenonderzoek, richten voor nieuwkomers een Google Ads account in en optimaliseren bestaande accounts. Tegelijkertijd zorgen we voor een naadloze integratie van Google Analytics en de Google Ads-tag om campagneresultaten helder te volgen.

1

Campagnes
uitwerken

Met een focus op conversie optimaliseren we de website om bezoekers een aangename ervaring te bieden. Onze ervaren ads specialist Sven zorgt voor op maat gemaakte advertenties met teksten die ervoor zorgen dat jouw potentiële klant actie onderneemt!

2

Campagnes optimaliseren

Door continue monitoring van de advertentieprestaties voeren we data-gedreven verbeteringen door. Klanten blijven maandelijks geïnformeerd over de resultaten van hun campagnes. Daarnaast stellen we ieder kwartaal de doelen bij en bekijken we hoe we het rendement kunnen verbeteren

3

De opdracht

City Spa Arnhem is een vooraanstaande speler in de wellnessbranche in de regio Arnhem. Onze samenwerking begon in 2022 en heeft zich sindsdien ontwikkeld. We hebben verschillende diensten uitgevoerd in het kader van Google Ads voor City Spa Arnhem.

City Spa Arnhem heeft een sterke positie in de welzijnssector in de regio Arnhem, en we zijn al geruime tijd betrokken bij hun groei. We hebben bijgedragen een verbeterde positie in Google en een grotere online vindbaarheid van de website. In het overzicht hieronder zijn de behaalde resultaten over de periode tussen januari t/m augustus van 2023 weergegeven.

Resultaten die voor zichzelf spreken

1164+

Gerealiseerde conversies via Google Ads

11.62%

Gemiddelde Click-through-rate

14.73

Gemiddeld rendement op de advertentiekosten

Deze specialisten hebben meegewerkt

Don Caris

Google Ads Specialist

Sven Góth

Google Ads Strateeg

Vraag de gratis analyse aan

Een doordacht advies waar je ècht iets aan hebt.

Ontdek hoe je meer uit jouw bedrijf haalt.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”