Groeien met
SEO

SEO inzetten voor de groei van jouw bedrijf? Laat ons een gratis en vrijblijvende analyse maken om te bekijken of Google Ads ook iets voor jouw bedrijf is.

Ontvang jouw SEO analyse

Ontdek of SEO iets voor jouw bedrijf is.

Groeien met
Google Ads

Google Ads inzetten voor de groei van jouw bedrijf? Laat ons een gratis en vrijblijvende analyse maken om te bekijken of Google Ads ook iets voor jouw bedrijf is.

Ontvang jouw Google Ads analyse

Ontdek of Google Ads iets voor jouw bedrijf is.

Dit betekent samenwerken met ons.

Dit betekent samenwerken met ons.

Waarom SEO ?

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een strategie om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Door SEO in te zetten, bereik je mensen die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten, en dit zonder directe kosten per klik. Het is een kosteneffectieve manier om jouw bedrijf te promoten en meer potentiële klanten te bereiken. Met SEO kun je jouw website optimaliseren voor jouw doelgroep en je online zichtbaarheid vergroten, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële conversies.

Waarom Google Ads ?

Google Ads is een online advertentieplatform waarmee u uw producten en diensten kunt promoten op Google en andere websites die deel uitmaken van het Google-netwerk. Met Google Ads kunt u gerichte advertenties weergeven aan mensen die op zoek zijn naar wat u aanbiedt, en u betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt. Dit maakt het een kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten en meer klanten te bereiken. Bovendien kunt u met Google Ads uw advertenties aanpassen aan uw doelgroep en uw budget beheren om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw campagne haalt.

Google Ads uitbesteden

Hoe gaan we SEO inzetten?

Succesvolle SEO-strategieën beginnen met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We kijken naar relevante zoektermen die passen bij jouw doelstellingen en zorgen ervoor dat we zoektermen vermijden die niet relevant zijn. Daarnaast kunnen we jouw ideale klant op verschillende manieren bereiken. Doen we dit door contentoptimalisatie, technische SEO of lokale SEO? Onze experts weten wat het beste bij jouw doel past.

Hoe gaan we Google Ads inzetten?

Succesvolle Google Ads campagnes beginnen met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We kijken hierbij welke zoektermen passend zijn voor ons doel. Ook kijken we welke zoekwoorden we juist niet willen triggeren. Daarnaast kunnen we jouw ideale klant op verschillende manieren bereiken. Doen we dit via Search Ads, of via een Shopping of Display campagne? Onze experts weten wat het beste bij jouw doel past.

Dit kunnen we voor je betekenen.

Dit kunnen we voor je betekenen.

Dit kan je van ons verwachten.

Dit kan je van ons verwachten.

Website optimalisatie

Een goede vindbaarheid begint met een geoptimaliseerde website. We zorgen ervoor dat jouw website technisch en inhoudelijk SEO-vriendelijk is. Zo kunnen zoekmachines jouw website beter begrijpen en ranken voor relevante zoektermen.

1

Content creatie

Relevante en waardevolle content is essentieel voor SEO. Onze copywriters creëren hoogwaardige content die aansluit bij jouw doelgroep en jouw bedrijfsdoelen. We streven ernaar om jouw website als autoriteit te positioneren.

2

Zoekwoord onderzoek

Een Google Ads-campagne begint met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. We maken een uitgebreide analyse van relevante zoekwoorden waarop we advertenties kunnen vertonen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

1

Account inrichting

Heb je nog nooit geadverteerd via Google? Dan richten we het account voor je in. Dit doen we zo optimaal mogelijk. Heb je wel al een Google Ads account? Dan kijken we deze grondig na en optimaliseren we waar mogelijk.

2

Linkbuilding en autoriteit

Backlinks van andere relevante en betrouwbare websites zijn belangrijk voor jouw SEO-rankings. We bouwen aan een sterk linkprofiel om de autoriteit van jouw website te versterken.

3

Technische optimalisatie

Technische SEO is cruciaal voor een goede websiteprestatie. We optimaliseren de technische aspecten van jouw website om de laadsnelheid te verbeteren en fouten te minimaliseren.

4

Conversie tracking

We willen natuurlijk wel weten wat onze inspanningen opleveren. We zorgen er daarom voor dat Google Analytics optimaal is ingericht en dat we de Google Ads-tag in jouw website zetten. Op die manier hebben we allebei een duidelijk overzicht van de resultaten.

3

Website optimalisatie

Zo. Bezoeker is op de website, verkopen maar! Zo werkt het helaas niet… Om onze campagnes zo optimaal mogelijk te benutten zorgen we ervoor dat de website conversiegericht is. Zo landen bezoekers op een website waar ze blij van worden! 

4

Optimaliseren & rapporteren

Ons werk gaat verder dan alleen de implementatie van SEO-strategieën. We gebruiken de data uit onze analyses om slimme beslissingen te maken en de resultaten te optimaliseren. Je ontvangt maandelijks een overzicht van de prestaties van de campagnes. Wel zo handig.

5

Inrichten Ads & automation

Op basis van de eerder gemaakte strategie gaan we aan de slag met de advertenties. Teksten worden geschreven door onze copywriter, en de inrichting gebeurt door een doorgewinterde expert. Niet door een stagiaire (hallo concurrent 👋🏼). 

Daarnaast zijn wij Google Certified Partner.

5

Optimaliseren & rapporteren

De advertenties staan klaar en draaien, maar ons werk zit er nog niet op. We maken gebruik van de data uit de advertenties om slimme keuzes te maken en alles te optimaliseren voor zoveel mogelijk resultaat. Daarnaast krijg je maandelijks een overzicht van ons hoe de campagnes draaien. Wel zo handig.

6

Deze bedrijven gingen je voor.

We werken graag met bedrijven die dezelfde drijfveer als ons hebben; groei. Herken jij jouw bedrijf hierin? Wellicht zijn we een match. We maken graag kennis met jou èn je bedrijf.

Deze bedrijven gingen je voor.

We werken graag met bedrijven die dezelfde drijfveer als ons hebben; groei. Herken jij jouw bedrijf hierin? Wellicht zijn we een match. We maken graag kennis met jou èn je bedrijf.

SEO uitbesteden?

Neem contact op met onze SEO-specialist Oktay.

Ontdek hoe je meer behaalt met SEO.

“Ik analyseer jouw website, interessante zoekwoorden en de concurrentie voor een heldere analyse.”

SEO uitbesteden?

Neem contact op met onze Ads-specialist Sven.

Ontdek hoe je meer behaalt met Google Ads.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”