Hoe wij onze klanten laten groeien door onze werkwijze.

Wij laten onze klanten groeien middels een unieke werkwijze, waarin klantcontact en korte lijntjes op de eerste plek staan. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om de online marketing tot in de puntjes op orde te krijgen. 

Het begint bij een diepe analyse.

Laten we goed van start gaan door een grondige analyse van jouw bedrijf uit te voeren. We willen jouw organisatie, doelstellingen en uitdagingen in kaart brengen. Tegelijkertijd willen we ons bedrijf presenteren en onze expertise delen, zodat je een goed beeld krijgt van wat we kunnen bieden. Het doel hier is om een sterke basis te leggen voor een succesvolle samenwerking en om potentiële kansen te identificeren die we samen kunnen aanpakken.

Van analyse naar een voorstel op maat.

Met alle informatie die we hebben verzameld, gaan we aan de slag om een voorstel op maat te maken. We willen een strategie creëren die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Concrete stappen en actieplannen zullen worden geformuleerd om kansen te benutten en uitdagingen aan te pakken. Het doel is om een duidelijk plan te presenteren dat als leidraad dient voor de verdere samenwerking.

Fase 1
Kennismaken

In dit beginstadium draait alles om elkaar leren kennen. We willen jouw bedrijf van binnen en buiten begrijpen: wat jullie doelen zijn, waar jullie uitdagingen liggen en hoe jullie te werk gaan. Tegelijkertijd willen we ook graag ons bedrijf aan je voorstellen en laten zien waar we goed in zijn. Het doel hier is om een goede basis te leggen voor onze samenwerking en om kansen te ontdekken waar we samen aan kunnen werken.

Doel: Elkaars bedrijf leren kennen en herkennen van kansen

Fase 2
Analyseren

Na de kennismaking duiken we dieper in de analyse van jouw bedrijf. We nemen jullie processen, prestaties, concurrentiepositie en de marktsituatie onder de loep. Zo krijgen we een goed beeld van jullie sterke punten en zwakke plekken, en zien we waar er groeimogelijkheden liggen. 

Doel: solide inzicht krijgen, zodat we gericht kunnen werken aan een slimme strategie.

Fase 3
Opzetten

Nu we alle relevante informatie hebben, is het tijd om ons op maat gemaakte voorstel tot leven te brengen. We gaan een strategie voorstellen die naadloos aansluit op jullie behoeften en doelen. Maar het blijft niet alleen bij woorden op papier; we gaan ook daadwerkelijk aan de slag met het opzetten van concrete stappen en actieplannen.

Het opzetten van de campagnes speelt hierbij een cruciale rol. We gaan onze strategie vertalen naar praktische uitvoering en de juiste middelen inzetten om jullie doelen te bereiken. Of het nu gaat om marketingcampagnes, optimalisatie van processen, of andere initiatieven; we zorgen ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd.

Doel: Elkaars bedrijf leren kennen en herkennen van kansen

Fase 4
Optimaliseren

Als het plan eenmaal loopt, begint het echte werk. We houden nauwlettend in de gaten hoe alles verloopt en analyseren de resultaten. Als we knelpunten zien, passen we de strategie aan waar nodig. 

Doel: het maximale uit de inspanningen halen en de strategie steeds effectiever maken.

Fase 5
Retargeten

In deze fase richten we ons op het optimaliseren van onze advertentiecampagnes door middel van retargeting. We kijken naar de prestaties van eerdere advertenties en passen onze aanpak aan om de doelgroep(en) nog gerichter te benaderen.

Met retargeting kunnen we mensen bereiken die al eerder interesse hebben getoond in jullie producten of diensten. We zorgen ervoor dat we hen opnieuw in beeld brengen, bijvoorbeeld via gepersonaliseerde advertenties op basis van hun eerdere interacties met jullie website of content.

Doel: Elkaars bedrijf leren kennen en herkennen van kansen

Fase 6
Opschalen

Als de strategie succesvol blijkt en de gewenste resultaten binnenkomen, is het tijd om te groeien. We bouwen voort op wat werkt en investeren in de gebieden waar jullie goed presteren. We blijven de prestaties nauwgezet volgen om ervoor te zorgen dat de groei duurzaam en winstgevend blijft.

Doel: het volledige potentieel van de strategie benutten en jullie bedrijf naar nieuwe hoogtes brengen.

Vraag de gratis analyse aan

Een doordacht advies waar je ècht iets aan hebt.

Ontdek hoe je meer uit jouw bedrijf haalt.

“Ik analyseer jouw website, lopende campagnes en de concurrentie voor een heldere analyse.”